Wat als je je blesseert tijdens een jogronde in Scherpenheuvel-Zichem

Scherpenheuvel-Zichem vormt een groene long in een prachtig gebied met heel wat bossen en landerijen. De Demer vormt een blauwe ader doorheen de stad. Tel daarbij nog het culturele erfgoed en je weet onmiddellijk dat Scherpenheuvel-Zichem een paradijs is voor recreanten. Wandelen, fietsen, mountainbiken en paardensport staan dan ook centraal. Het populairste wandelknooppunt van Vlaanderen vind je in Averbode.

De stad biedt ook heel wat sportinfrastructuur aan: twee sporthallen in Scherpenheuvel en Averbode, een dans- en gevechtssportzaal in Averbode, verschillende voetbalvelden en petanqueterreinen, skatetoestellen, een Finse piste, een krolfterrein … Hiermee komen we tegemoet aan de noden van onze sportverenigingen en vrije sporters.

Maar wat als je net tijdens een sportief moment geblesseerd raakt?

 

Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten

Met de sportpakketten van Zeker Sporten, die bij elk profiel passen, krijg je deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. Scherpenheuvel-Zichem biedt je dit aanbod via ISB en Zeker Sporten

 

zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen
Deskundig sportadvies Sportieve voordelen 24/24u rijkelijk verzekerd Voordelig tarief

NOG MEER VOORDELEN >>

Onze diensten

Gezinspakket €35 per gezin per jaar
Solopakket €20 per persoon per jaar

Bepaal zelf waar, wanneer & met wie je 100% veilig sport

Waar ook ter wereld je sport, jij bent 24u/24u verzekerd voor alle gezondheidssporten. Bovendien geven ons team van experts regelmatig nuttige tips. Laat je overtuigen! 

  • Deskundig sportadvies? Ons team van experts geeft je regelmatig informatie om verantwoord te sporten. Waar jij je aan mag verwachten? Nuttige tips, haalbare trainingsschema’s en motiverende voorbeelden.

  • Sportieve voordelen? Alle Zeker Sporten sportpakketten worden helemaal of gedeeltelijk terugbetaald door je mutualiteit. Bovendien krijg je jaarlijks een cadeaubon van Decathlon én slaan we binnenkort de handen in elkaar met  de Vereniging voor Sport- en Keuringsartsen.

  • 24/24u verzekerd? Wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga: voor al die sporten ben je non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Ook bij brilschade (indien hoofdletsel) en hartfalen of beroertes.

  • Lage bijdrage? We dagen je uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die je voor deze complete pakketten betaalt, is de goedkoopste.

 

START VANDAAG NOG >>