Zeker sporten in Retie

Retie is een groene en landelijke gemeente en vormt een ideaal decor voor fietsers, wandelaars en mountainbikers. De uitgebreide knooppuntennetwerken bieden voor elk wat wils. Retie telt heel wat actieve sportclubs die hun thuisbasis hebben in sporthal Boesdijkhof, de sportzaal in Schoonbroek of sportpark Vossekot.

Ook het centraal gelegen gemeentepark biedt veel ruimte om te spelen en te sporten. Voor de recreatieve sporter zijn er heel wat faciliteiten zoals een Finse piste, de Fit-o-meter, een loop- en mountainbikeparcours, een beachvolleybalterrein ... Naast het loopparcours over bos- en zandwegen kunnen joggers ook uitwijken naar het mooie Prinsenpark voor een tochtje in de buitenlucht.

Sporten kan je dus op elk moment naar jouw keuze en op verschillende locatie in onze gemeente doen. Lekker praktisch, maar wat als je over je grens gaat of nog erger: jouw voet verstuikt tijdens zo'n partijtje joggen?

Ga dus met gerust gevoel wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, skeeleren, ... en schaf een solopakket aan of kies voor een gezinspakket. Retie biedt dit pakket aan via ISB en Zeker Sporten.

zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen
Deskundig sportadvies Sportieve voordelen 24/24u rijkelijk verzekerd Voordelig tarief

NOG MEER VOORDELEN >>

Onze diensten

Solopakket €20 per persoon per jaar
Gezinspakket €35 per gezin per jaar

Bepaal zelf waar, wanneer & met wie je 100% veilig sport

Waar ook ter wereld je sport, jij bent 24u/24u verzekerd voor alle gezondheidssporten. Bovendien geven ons team van experts regelmatig nuttige tips. Laat je overtuigen! 

  • Deskundig sportadvies? Ons team van experts geeft je regelmatig informatie om verantwoord te sporten. Waar jij je aan mag verwachten? Nuttige tips, haalbare trainingsschema’s en motiverende voorbeelden.

  • Sportieve voordelen? Alle Zeker Sporten sportpakketten worden helemaal of gedeeltelijk terugbetaald door je mutualiteit. Bovendien krijg je jaarlijks een cadeaubon van Decathlon én slaan we binnenkort de handen in elkaar met  de Vereniging voor Sport- en Keuringsartsen.

  • 24/24u verzekerd? Wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga: voor al die sporten ben je non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Ook bij brilschade (indien hoofdletsel) en hartfalen of beroertes.

  • Lage bijdrage? We dagen je uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die je voor deze complete pakketten betaalt, is de goedkoopste.

 

START VANDAAG NOG >>