Wat als je je blesseert tijdens een jogronde in Mechelen?

Steeds meer mensen sporten en bewegen wanneer en waar het hen best past: een uurtje joggen in het Vrijbroekpark, tijdens de middagpauze enkele baantjes trekken in de Nekkerpool of in zwembad Geerdegemvaart, met het gezin of vrienden gaan fietsen in de Dijlevallei, skeeleren langs de vaart, Wandelen in het Mechels broek… mogelijkheden genoeg. Maar wat als je tijdens het beoefenen van je recreatiesport een blessure oploopt? Met Zeker Sporten bieden ISB, Ethias en stad Mechelen je de mogelijkheid om je als vrije sporter te verzekeren tijdens het vrij beoefenen van volgende gezondheidssporten: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, skeeleren, yoga en fitness. Ontdek alle informatie op deze website. Want sporten is gezond en dat willen we zo houden.

Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten

Met de sportpakketten van Zeker Sporten, die bij elk profiel passen, krijg je deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering, en dit wereldwijd. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. Mechelen biedt je dit aanbod via ISB en Zeker Sporten

 

zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen
Deskundig sportadvies Sportieve voordelen 24/24u rijkelijk verzekerd Voordelig tarief

NOG MEER VOORDELEN >>

Onze diensten

Solopakket €20 per persoon per jaar
Gezinspakket €35 per gezin per jaar

Bepaal zelf waar, wanneer & met wie je 100% veilig sport

Waar ook ter wereld je sport, jij bent 24u/24u verzekerd voor alle gezondheidssporten. Bovendien geven ons team van experts regelmatig nuttige tips. Laat je overtuigen! 

  • Deskundig sportadvies? Ons team van experts geeft je regelmatig informatie om verantwoord te sporten. Waar jij je aan mag verwachten? Nuttige tips, haalbare trainingsschema’s en motiverende voorbeelden.

  • Sportieve voordelen? Alle Zeker Sporten sportpakketten worden helemaal of gedeeltelijk terugbetaald door je mutualiteit. Bovendien krijg je jaarlijks een cadeaubon van Decathlon én slaan we binnenkort de handen in elkaar met  de Vereniging voor Sport- en Keuringsartsen.

  • 24/24u verzekerd? Wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga: voor al die sporten ben je non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Ook bij brilschade (indien hoofdletsel) en hartfalen of beroertes.

  • Lage bijdrage? We dagen je uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die je voor deze complete pakketten betaalt, is de goedkoopste.

 

START VANDAAG NOG >>