Een blessure tijdens het sporten … wat nu?

Herentals is een echte sportstad. Dat komt niet enkel door de vele sportclubs in de stad, maar zeker ook door de vele individuele sporters. Er zijn de sporthallen van de stad en Sport Vlaanderen, waar u voor een breed gamma aan sport terechtkunt. We vergeten zeker het mooie groen niet, waar u kunt wandelen, lopen en fietsen. Waterliefhebbers kunnen dan weer baantjes trekken, of gewoon lekker spetteren, in de zwembaden van recreatiedomein het Netepark.

Maar wat gebeurt er wanneer u zich blesseert tijdens een sportactiviteit?

 

Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten

Met de sportpakketten van Zeker Sporten, die bij elk profiel passen, krijgt u deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Of u nu alleen sport of met het hele gezin, u geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. Herentals biedt u dit aanbod via ISB en Zeker Sporten

 

zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen
Deskundig sportadvies Sportieve voordelen 24/24u rijkelijk verzekerd Voordelig tarief

NOG MEER VOORDELEN >>

Onze diensten

Gezinspakket €35 per gezin per jaar
Solopakket €20 per persoon per jaar

Bepaal zelf waar, wanneer & met wie u 100% veilig sport

Waar ook ter wereld u sport, u bent 24u/24u verzekerd voor alle gezondheidssporten. Bovendien geven ons team van experts regelmatig nuttige tips. Laat u overtuigen! 

  • Deskundig sportadvies? Ons team van experts geeft u regelmatig informatie om verantwoord te sporten. Waar u zich aan mag verwachten? Nuttige tips, haalbare trainingsschema’s en motiverende voorbeelden.

  • Sportieve voordelen? Alle Zeker Sporten sportpakketten worden helemaal of gedeeltelijk terugbetaald door uw mutualiteit. Bovendien krijgt u jaarlijks een cadeaubon van Decathlon én slaan we binnenkort de handen in elkaar met  de Vereniging voor Sport- en Keuringsartsen.

  • 24/24u verzekerd? Wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga: voor al die sporten bent u non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Ook bij brilschade (indien hoofdletsel) en hartfalen of beroertes.

  • Lage bijdrage? We dagen u uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die u voor deze complete pakketten betaalt, is de goedkoopste.

 

START VANDAAG NOG >>