Zeker Sporten in Haacht

Wandelen aan de Dijlekant, joggen aan het Sas van Tildonk, skeeleren in je nieuwe wijk,... Haacht telt ook tal van idyllische plekjes en mooie wandelroutes. Probeer de nieuwe outdoor fitnesstoestellen eens uit in park Den Breughel of spring op je fiets voor een tochtje langs het water! Wat houdt je tegen om samen met de buren een jogclubje op te starten of met de step een toertje te doen? De bewegwijzerde mountainbikeroute kan je eens uittesten als het jou het beste past en in de deelgemeenten vind je verschillende petanquevelden om er een gezellige namiddag van te maken. Het vrijetijdscomplex met sporthal, voetbalvelden, petanquevelden, turnzaal en skatepark wordt uitgebreid met een ‘box’, met mogelijkheden voor vechtsport en dans. Individuele sporters zijn daar ook welkom! Dat bewegen gezond is voor geest en lichaam weten we allemaal. Met een druk leven is sporten in een club niet altijd in te plannen, maar ook spontane sportinitiatieven en individueel sporten willen we graag stimuleren. Soms zijn het praktische bezwaren die ons tegenhouden om individueel recreatief te sporten. Wat als je je voet verstuikt? Is skeeleren niet gevaarlijk? Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten.

voor wie?

Voor wie alleen sport of samen met anderen buiten competitie of clubverband.  

  Wanneer?

  24/7 en wereldwijd verzekerd voor sportongevallen tijdens joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen.  

   Jouw voordelen:

   • Goed verzekerd
    • Geen franchise
    • Hoge tegemoetkoming
    • Weinig administratie
    • Sportieve tips en advies van experts

   Jouw bijdrage:

   vanaf  € 20

   per jaar

   Voor elke sporter het juiste pakket

   Onze uitdaging? Zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, individueel of met je gezin. Daarvoor bieden we je een betaalbare sportverzekering aan. Bovendien geven we tips, trainingsschema's en preventie-oefeningen, voor beginners en meer ervaren sporters.  

   Solo

   Voor individuele sporters die veilig en bewust bewegen.

   €20 per jaar

   Meer info

   Meest gekozen

   gezin

   Voor gezinnen die veilig en

   goed verzekerd sporten.

     €35 per jaar

   Meer info

   ZEKER SPORTEN LID? HAAL DAN SNEL WAT EXTRA SPORT-MATERIAAL MET KORTING VAN DECATHLON

   Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een mailtje in welk pakket je interesse hebt.

   BEL ONS
   Mail ons