Zeker Sporten in Dessel

Dessel heeft een uitgebreide sportinfrastructuur. Naast de Spinhallen en de sporthallen van de gemeentelijke basisscholen, beschikt Dessel over Sportpark Brasel. Sportpark Brasel heeft een sportzaal van maar liefst 32 op 66 meter waar men kan badmintonnen, basketballen, volleyballen en zaalvoetballen. Er zijn ook twee prachtige dojo’s voor de vechtsporten zoals ju-jutsu, taekwondo en mixed martial arts (MMA). Aan het Sportpark Brasel vind je de Finse Piste, een looppiste met een zachte ondergrond van houtsnippers. Langs het centrale gedeelte van de Finse Piste bevinden zich 6 outdoor fitnesstoestellen en een parkje met Street Workout voor jongeren. Fan van oriëntatielopen? In de bossen van het Sportpark Brasel hebben we 15 bakens of controlepunten uitgezet. Het is aan jou om ze allemaal zo snel mogelijk te vinden. Zeker Sporten biedt alvast een snelle en complete oplossing om veilig te sporten.

voor wie?

Voor wie alleen sport of samen met anderen buiten competitie of clubverband.  

  Wanneer?

  24/7 en wereldwijd verzekerd voor sportongevallen tijdens joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen.  

   Jouw voordelen:

   • Goed verzekerd
    • Geen franchise
    • Hoge tegemoetkoming
    • Weinig administratie
    • Sportieve tips en advies van experts

   Jouw bijdrage:

   vanaf €20

   per jaar

   Voor elke sporter het juiste pakket

   Onze uitdaging? Zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, individueel of met je gezin. Daarvoor bieden we je een betaalbare sportverzekering aan. Bovendien geven we tips, trainingsschema's en preventie-oefeningen, voor beginners en meer ervaren sporters.  

   Solo

   Voor individuele sporters die veilig en bewust bewegen.


   €20 per jaar
   Meer info
   Meest gekozen

   gezin

   Voor gezinnen die veilig en

   goed verzekerd sporten.

     €35 per jaar
   Meer info

   ZEKER SPORTEN LID? HAAL DAN SNEL WAT EXTRA SPORT-MATERIAAL MET KORTING VAN DECATHLON

   Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een mailtje in welk pakket je interesse hebt.

   BEL ONS
   Mail ons