Zeker Sporten in bree

De Sportdienst van Bree staat ieder jaar garant voor een gevarieerd programma aan sportieve activiteiten voor jong en oud. Van wekelijkse sportlessen voor volwassenen en senioren tot leerrijke sportdagen- en kampen voor onze jongsten. De sportdienst zet zich samen met de buurtsportdiensten in om het sportaanbod te vergroten door activiteiten in te richten die de grenzen overschrijden. Zo organiseren de buurtsportdiensten Bree, Bocholt, Kinrooi, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode, Peer en Opglabbeek jaarlijks een badminton-, bosloop- en petanquecriterium. Dankzij de vele vrijwilligers is er zowel in de zomer met een vaste fietsavond, als in de winter met de ijspiste op het Vrijthof, een ruim aanbod voor sportievelingen in Bree en omstreken. Om de inwoners veilig te laten bewegen, vertrouwt gemeente Bree op Zeker Sporten. Dit initiatief biedt naast een sportverzekering op maat, ook tal van handige tips en sportinformatie.

voor wie?

Voor wie alleen sport of samen met anderen buiten competitie of clubverband.  

  Wanneer?

  24/7 en wereldwijd verzekerd voor sportongevallen tijdens joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen.

   Jouw voordelen:

   • Goed verzekerd
    • Geen franchise
    • Hoge tegemoetkoming
    • Weinig administratie
    • Sportieve tips en advies van experts

   Jouw bijdrage:

   vanaf  € 20

   per jaar

   Voor elke sporter het juiste pakket

   Onze uitdaging? Zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, individueel of met je gezin. Daarvoor bieden we je een betaalbare sportverzekering aan. Bovendien geven we tips, trainingsschema's en preventie-oefeningen, voor beginners en meer ervaren sporters.  

   Solo

   Voor individuele sporters die veilig en bewust bewegen.


   €20 per jaar
   Meer info
   Meest gekozen

   gezin

   Voor gezinnen die veilig en

   goed verzekerd sporten.

     €35 per jaar
   Meer info

   Kies nu je sportPAKKET en krijg korting bij DECATHLON

   Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een mailtje in welk pakket je interesse hebt.

   BEL ONS
   Mail ons