Sporten in Bree

De Sportdienst van Bree staat ieder jaar garant voor een gevarieerd programma aan sportieve activiteiten voor jong en oud. Van wekelijkse sportlessen voor volwassenen en senioren tot leerrijke sportdagen- en kampen voor onze jongsten. De sportdienst zet zich samen met de buurtsportdiensten in om het sportaanbod te vergroten door activiteiten in te richten die de grenzen overschrijden. Zo organiseren de buurtsportdiensten Bree, Bocholt, Kinrooi, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode, Peer en Opglabbeek jaarlijks een badminton-, bosloop- en petanquecriterium. Dankzij de vele vrijwilligers is er zowel in de zomer met een vaste fietsavond, als in de winter met de ijspiste op het Vrijthof, een ruim aanbod voor sportievelingen in Bree en omstreken.

Je kunt deze dienst contacteren voor informatie over sportmogelijkheden, het huren van sportzalen, erkenning en subsidiëring van verenigen en dergelijke. Op de website vind je een lijst met alle sportclubs van Bree en meer informatie over de werking van de sportraad.

 

Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten

Met de sportpakketten van Zeker Sporten, die bij elk profiel passen, krijg je deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. Via deze pagina ben je waar ook ter wereld tijdens het wandelen, fietsen, zwemmen, joggen, skeeleren, yoga en fitness 24u/24u verzekerd.

 

zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen
Deskundig sportadvies Sportieve voordelen 24/24u rijkelijk verzekerd Voordelig tarief

NOG MEER VOORDELEN >>

Onze diensten

Solopakket €20 per persoon per jaar
Gezinspakket €35 per gezin per jaar

Bepaal zelf waar, wanneer & met wie je 100% veilig sport

Waar ook ter wereld je sport, jij bent 24u/24u verzekerd voor alle gezondheidssporten. Bovendien geven ons team van experts regelmatig nuttige tips. Laat je overtuigen! 

  • Deskundig sportadvies? Ons team van experts geeft je regelmatig informatie om verantwoord te sporten. Waar jij je aan mag verwachten? Nuttige tips, haalbare trainingsschema’s en motiverende voorbeelden.

  • Sportieve voordelen? Alle Zeker Sporten sportpakketten worden helemaal of gedeeltelijk terugbetaald door je mutualiteit. Bovendien krijg je jaarlijks een cadeaubon van Decathlon én slaan we binnenkort de handen in elkaar met  de Vereniging voor Sport- en Keuringsartsen.

  • 24/24u verzekerd? Wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga: voor al die sporten ben je non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Ook bij brilschade (indien hoofdletsel) en hartfalen of beroertes.

  • Lage bijdrage? We dagen je uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die je voor deze complete pakketten betaalt, is de goedkoopste.

 

START VANDAAG NOG >>