Wat als je je blesseert tijdens een jogronde in Balen

Op sportcomplex Bleukens kan je gratis gebruik maken van de outdoor sportinfrastructuur: Finse piste, fitness, tennispleinen, voetbalterrein, beachvolleybalvelden, omnisportterrein, BMX-parcours en skatepark. Op recreatiedomein Keiheuvel is er voor sportievelingen een trampolinepark, openluchtzwembad minigolf en go-carts.

Balen heeft een uitgebreid fiets- en wandelknooppuntennetwerk en voor ruiters en menners is er het Campinia-netwerk. Mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de Landduinenroute (38,5 km).

Je kan ook heerlijk wandelen, joggen en/of fietsen in de zes natuurgebieden die Balen rijk is: De Most-Keiheuvel, De Rammelaars (Gerhoeven), De Vennen, Griesbroek, Molse Nete en Scheps.

In de gemeentelijke sportzalen van Balen kan je een waaier aan sporten in clubverband uitoefenen: sportcomplex Bleukens, sporthal Olmen, turnzaal GBS De Twinkeling (Hulsen), turnzaal GBS De Bijenkorf (Rosselaar) en turnzaal GBS De Puzzel (Schoor)..

 

Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten

Met de sportpakketten van Zeker Sporten, die bij elk profiel passen, krijg je deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. Via deze pagina ben je waar ook ter wereld tijdens het wandelen, fietsen, zwemmen, joggen, skeeleren, yoga en fitness 24u/24u verzekerd.

 

zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen zeker sporten redenen
Deskundig sportadvies Sportieve voordelen 24/24u rijkelijk verzekerd Voordelig tarief

NOG MEER VOORDELEN >>

Onze diensten

Solopakket €20 per persoon per jaar
Gezinspakket €35 per gezin per jaar

Bepaal zelf waar, wanneer & met wie je 100% veilig sport

Waar ook ter wereld je sport, jij bent 24u/24u verzekerd voor alle gezondheidssporten. Bovendien geven ons team van experts regelmatig nuttige tips. Laat je overtuigen! 

  • Deskundig sportadvies? Ons team van experts geeft je regelmatig informatie om verantwoord te sporten. Waar jij je aan mag verwachten? Nuttige tips, haalbare trainingsschema’s en motiverende voorbeelden.

  • Sportieve voordelen? Alle Zeker Sporten sportpakketten worden helemaal of gedeeltelijk terugbetaald door je mutualiteit. Bovendien krijg je jaarlijks een cadeaubon van Decathlon én slaan we binnenkort de handen in elkaar met  de Vereniging voor Sport- en Keuringsartsen.

  • 24/24u verzekerd? Wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga: voor al die sporten ben je non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Ook bij brilschade (indien hoofdletsel) en hartfalen of beroertes.

  • Lage bijdrage? We dagen je uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die je voor deze complete pakketten betaalt, is de goedkoopste.

 

START VANDAAG NOG >>