zeker sporten in balen

Op sportcomplex Bleukens kan je gratis gebruik maken van de outdoor sportinfrastructuur: Finse piste, fitness, tennispleinen, voetbalterrein, beachvolleybalvelden, omnisportterrein, BMX-parcours en skatepark. Op recreatiedomein Keiheuvel is er voor sportievelingen een trampolinepark, openluchtzwembad minigolf en go-carts. Balen heeft een uitgebreid fiets- en wandelknooppuntennetwerk en voor ruiters en menners is er het Campinia-netwerk. Mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de Landduinenroute (38,5 km). Je kan ook heerlijk wandelen, joggen en/of fietsen in de zes natuurgebieden die Balen rijk is. In de gemeentelijke sportzalen van Balen kan je een waaier aan sporten in clubverband uitoefenen.  Een groot aanbod, maar wat als je te vaak over je grens gaat of nog erger: een blessure oploopt tijdens zo’n activiteit? Zeker Sporten biedt een snelle en complete oplossing om veilig te sporten: een sportverzekering, aangevuld met tal van tips, preventie oefeningen, trainingsschema's en meer.

voor wie?

Voor wie alleen sport of samen met anderen buiten competitie of clubverband.  

  wanneer?

  24/7 en wereldwijd verzekerd voor sportongevallen tijdens joggen, wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, fitness en rolschaatsen.  

   jouw voordelen:

   • Goed verzekerd
    • Geen franchise
    • Hoge tegemoetkoming
    • Weinig administratie
    • Sportieve tips en advies van experts

   Jouw bijdrage:

   vanaf  €20

   per jaar

   Voor elke sporter het juiste pakket

   Onze uitdaging? Zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, individueel of met je gezin. Daarvoor bieden we je een betaalbare sportverzekering aan. Bovendien geven we tips, trainingsschema's en preventie-oefeningen, voor beginners en meer ervaren sporters.   

   Solo

   Voor individuele sporters die veilig en bewust bewegen.  

   €20 per jaar

   Meer info

   Meest gekozen

   gezin

   Voor gezinnen die veilig en

   goed verzekerd sporten.

   €35 per jaar

   Meer info

   ZEKER SPORTEN LID? HAAL DAN SNEL WAT EXTRA SPORT-MATERIAAL MET KORTING VAN DECATHLON

   Bel ons voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een mailtje in welk pakket je interesse hebt.

   BEL ONS
   Mail ons